onsdag 19 juli 2017

Lång längtan och väntan

c'est la vie; 

Mitten av juli och jag hankar mig fram i väntan på semester. Utanför skiner solen och det finns inget jag hellre skulle göra än ligga på en filt vid havet med en bra bok och lyssna på sommarprat. Har insett att kombinationen skriva en lysande avhandling och lyssna på sommarprat är dålig. Mitt huvud stannar helt och jag kan inte tänka samtidigt. Sommarprat får mig att tänka på semester och ledighet och det är inte nyckeln till produktivitet just nu. Så jag skriver och längtar. Snart. Snart är det dags även för mig. Den långa väntan och längtan är snart över och jag får checka ut ett par veckor och samla energi. Frågan är vad man ska hitta på? Några saker är redan bokade och andra vill jag göra:

* Roadtrip med döttrarna - vi drar västerut och ser vart vägarna för oss
* Karpathos - varje år solsäkrar vi med en veckas solstolshäng och turkosblått hav ifall sommaren inte riktigt erbjuder den värme man behöver. I år blir det denna ö så i augusti hittar ni oss här.
* Loppisrundor - det finns en massa ställen jag aldrig varit på men i år får det bli en runda
* Norra Öland - jag vill cykla och bo i tält en natt eller två
* Blåbärsplockning - pratar om det varje år men kommer aldrig iväg
* Löpträning - äldsta dottern och jag har gett oss den på att this is the sommar of löpträning. Började igår och insåg att det kommer bli jobbigare än vi trodde.
* Dricka rosévin och grilla med vänner
* Morgondopp i Kalmarsund
* Skriva på ett nytt bokprojekt

Vad har ni gjort eller vad ska ni göra på semestern?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar